Achtergrond

werk
Sinds 2010 werkt Eva als freelance MVO- en duurzaamheidsprofessional. Daarvoor heeft Eva ervaring opgedaan met projectmatig werken bij Partners for Innovation en JongeHonden. Bij Partners for Innovation heeft ze zich verdiept in duurzame innovaties o.a. op het gebied van hernieuwbare energie. Hier is Eva de duurzame wereld ingedoken. Via JongeHonden heeft Eva voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Eva bleek zich snel thuis te voelen in diverse werkomgevingen. Zo werd de basis gelegd voor het freelancen.

studie
Met haar achtergrond als sociaal-geograaf is Eva breed inzetbaar. Tijdens haar studie aan de Universiteit Utrecht verdiepte ze zich tijdens haar afstudeeronderzoek in Oekraïne in regionale verschillen binnen de politieke en economische transformatie die in het land plaatsvond. Aan Trinity College in Dublin volgde Eva vakken op het gebied van milieukunde en politicologie.

nieuwsgierig: op pad
“Van jongs af aan verbaasde ik me over de wereld en wilde ik haar beter begrijpen. Al snel greep ik iedere mogelijkheid aan om op pad te gaan. Zodoende ontdekte ik de wereld, een beetje, buiten de voor mij bekende paden. Door te reizen en soms langere tijd in het buitenland te verblijven kreeg ik meer inzicht in verschillen in cultuur, welvaart en idealen. De nieuwsgierigheid is gebleven net als de motivatie om te observeren, vragen te stellen, verbanden te leggen en hierdoor beter inzicht te krijgen in het hoe en waarom.”

aan de slag
Als maatschappelijk betrokken persoon met een goed analytisch vermogen en een open instelling is Eva een natuurlijk sparring partner met een uitgebreid netwerk. Door het combineren van kennis van meerdere vakgebieden, het onderkennen van diverse belangen en verschillende geografische schaalniveaus, werkt Eva aan een evenwichtig en constructief eindresultaat.

Website door: Estrate webapplications